Pakej Promo

PAKEJ PROMO

5 HARI 4 MALAM {RM1600 per person}

Day 1

  • Sampai di Incheon Airport
  • Namsangol Hanok Village
  • Namsan Tower
Day 2
  • Gwanhwamun Square
  • The Story of King Sejong Exhibiton Hall
  • Gyeongbokgung (Seoul Palace)
  • National Folk Museum
  • Lotte World @ Everland

Day 3

  • Nami Island
  • Sindang Tteokbokki

Day 4

  • Itaewon Mosque
  • Namdaemun Market
  • Dongdaemun Market

Day 5

  • Myeongdong
  • Bersiap ke Incheon Airport

Untuk sebarang pertanyaan atau cadangan bolehlah menghantar email ke destinasikorea@yahoo.com

Advertisements
12 Comments

12 thoughts on “Pakej Promo

  1. rahimah binti rahim

    Saya berminat dengan pakej anda. Tetapi, adakah harga ini memang kekal sekiranya untuk 7 orang ataupun ader diskaun? Adakah pakej ini termauk makan, tidur & tiket masuk?

  2. siti hapizah basiron

    saya sedang mencari harga tiket yang sesuai untuk ke sana …sebab nak tunggu cuti sekolah kat Malaysia ni…kalau pergi hanya berdua takpe ke???

    • Cadangan tiket 23 June adalah sangat baik. Harap Puan Siti dapat confirmkan tarikh flight secepat mungkin untuk kami menyusun jadual perjalanan puan. Datang reramai lagi best kan. Boleh dapat banyak diskaun dari pakej kami.

  3. Pakej menarik…..akak nak ajak member2 cikgu sekolah yang berminat….bulan jun bunga masih banyak ke? Anak akak ambik UPSR tahun ni…kalau dapat 5A nak bawak ke Korea…tapi maknye kena la survey dulu….tak gitu…

    • Ajak jangan tak ajak kak. Kalau group lebih dari 7 orang kami akan bagi diskaun. Bulan Jun masih ada bunga. Kalau pergi taman-taman bolehlah tengok. Insyallah.

  4. Saiful

    Assalamualaikum,

    Saya Saiful,

    Saya, isteri dan anak2 (6, 4 dan 1 tahun) akan ke korea dari 27/8 hingga 31/8/2012 dan telah pun menempah Hyundai residence hotel untuk penginapan. Kami bercadang untuk bersiar-siar selama 3 hari dari 28/8 hingga 30/8/2012. Dua tempat yang memnag kami mahu pergi adalah Lotte world dan Namy island. Tempat lain, saya serahkan kepada pihak tourist guide untuk menentukan tetapi jika boleh, tidak terlalu memenatkan untuk kanak-kanak. Harapnya pakej boleh termasuk dengan lunch (halal) kerana tidak berniat untuk berjalan malam. Harap pihak encik dapat e-mail kan quotation ke msaiful@kb.usm.my atau snurma@kb.usm.my

    Terima kasih,

    Saiful

    • Destinasi Korea

      Kami telah membalas email encik. Terima kasih kerana berminat dengan perkhidmatan kami.

  5. fiffy hafizah

    Assalammualaikum..
    sy dan rakan2 planning akan ke korea dlm bulan 4 nnt selama seminggu. bilangan kami lebih kurang 10 org. kalau lebih 5 org, ada diskaun tak?

  6. lina

    saya berminat utk ke korea pada bulan 10 -17 November 2012, 2 org dewasa, pakej termasuk jeju island + penerbangan ke jeju island, penginapan dan makanan halal.boleh emailka qou. ke inamay45@yahoo.com.Thanks.

  7. azlina

    Aslmkm, sya plan korea bulan 5, blh advise bila musim bunga ye. plan untuk 2 orang, blh add pakej 1 night stay kat jeju island skali ye. email to azlina@serimelayu.com. tq

  8. hasrul affendy

    boleh bagi detai utk ke korea pada hujung bulan 10 2dewasa 2 kanak (2thn & 9thn)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: