FAKE!

Hai Semua. Apa Khabar?

Rasa macam tertinggal beberapa hari untuk update blog ini. Sibuk dengan  perkhidmatan tourist guide. Orang Malaysia bersilih ganti datang dan pergi. Alhamdulillah, semua itu rezeki Allah. Terima kasih di atas sokongan anda yang tak berbelah bahagi sejak mula kami bertapak.

Saya nak berkongsikan satu blog yang saya jumpa selepas melayari blog Kak Zarina (Budget Travel to Korea). Saya terbaca satu komen yang ada di ruangan komen pada blog ini. Pautan blog dia pakej murah ke korea 2012. Dan apa yang ingin saya katakan tentang blog ini adalah FAKE! PALSU! Kalau korang nak tengok apa yang palsu, sila klik sini.

Blog ini men-copy paste semua pakej kami. Siap ada page Team Destinasi Korea kat situ. 100% copy paste of Destinasi Korea. Macam ini ke orang nak buat bisnes? Anda percaya ke kalau ada orang buat bisnes macam tu. Owner blog Fake itupun tinggal di Malaysia dan bukan student Korea. Jangan tertipu dengan pakej-pakej murah. Be professional as a customer. No secret ingredient in business if you choose that way. Cope paste all of other person works and set up the FAKE blog. Aku geram dengan kau!

Sorry saya geram dengan blog Fake ini. Kita Team Destinasi Korea sudah menjangkau 3 tahun dalam perkhidmatan tourist guide. Kami bermula dengan Low Budegt Korea dua tahun lepas dan kini beralih ke huge space untuk Destinasi Korea. Bertapa perit untuk memulakan sesuatu yang baru. Kami mendaki satu-persatu anak tangga. Bila dapat tahu ada blog palsu yang mencopy-paste pakej kami dengan senang. 100% copy. Memang tak boleh terima. Mana usaha awak encik owner blog Fake?

Semoga owner blog Fake itu diberi hidayah Allah untuk tidak menipu customer. Rezeki Allah luas dan ada dimana-mana dan untuk perolehinya ada banyak cara. Dan pesanan kami untuk owner blog Fake, jangan tipu customer anda. Gunakanlah medan dan kepakaran anda untuk membuat sesuatu yang berlainan dengan orang lain agar ia menjadi suatu yang unik.

Terima kasih kerana terus menyokong kami. Smile.

Kind Regards,

Azzad

TnT Destinasi Korea

Advertisements
Categories: Blog | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: